Wilt u een marktplaats maken?

Een CMS systeem is altijd handig voor het maken en het beheer van een website. Met een dergelijk script bouwt u bijvoorbeeld in een handomdraai uw eigen advertentie website. Een onderdeel van dit PHP script is het control panel. De beheeromgeving geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld de kleuren aan te passen. Het artikel eigen marktplaats geeft u meer inzicht in dit script. Het kopiëren van de bestanden naar de server is erg eenvoudig middels FTP. Tijdens uw eerste bezoek aan de website kunt u het installatieproces starten. U geeft de belangrijkste gegevens van uw nieuwe advertentiesite door tijdens de installatie. Voor het beheer van uw marktplaats website kunt u zelf een username en password kiezen.

Het mooie van het marktplaats CMS systeem is dat u geen enkele opmaakcode hoeft te typen op het moment dat u dat niet wilt. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Heeft u geen kennis van de techniek, dan zal een advertentie website CMS pakket u helpen om toch een professionele advertentie website te realiseren. Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. Het is mogelijk om verschillende formaten van een affiliate feed in te lezen. U kunt met behulp van zo een feed producten van andere partijen aanbieden op uw site.

Voor het doen van het beheer van uw website middels een content management systeem is geen enkele technische kennis nodig. Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. De verschillende beheerschermen gaan over een specifiek onderdeel van de website. Van ieder scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.
Free Web Hosting