Tips stoppen met blowen

Voor een grote groep mensen hoort een jointje er gewoon bij. Geen wonder dat er veel mensen ook dagelijks gaan blowen.

Zo nu en dan iets anders doen in plaats van blowen is geen slecht idee. Zie dit als een advies, en niet als een verbod om te blowen. Beslis zelf of u uw gebruik dient aan te passen. Daarnaast is het onverstandig om op ongepaste momenten te blowen, bijvoorbeeld als u nog moet werken.

Van de mensen die van blowen productiever worden zijn er niet veel. Vaak wordt u minder productief erdoor. Blowen zorgt ervoor dat u dingen gaat uitstellen. Of u gaat veel slechter presteren op het werk.

Het is ook goed mogelijk dat u angstiger wordt door het blowen. Er kan een lange tijd overheen gaan voordat men ze ontdekt. Hier is meer kans op bij mensen die dagelijks flink blowen. Blow twee dagen per week niet om de kans klein te houden.

Op het moment dat de schadelijke effecten zichtbaar worden, kan stoppen met blowen uitkomst bieden. U kunt in stoppen met blowen meer over stoppen met blowen lezen. De tips voorkomen ook terugval.

Van groot belang is dat u het stoppen met blowen niet constant uitstelt. U stopt niet vanzelf en daarom is actie van uw kant nodig. Dat houdt in dat u een stopdatum zult moeten kiezen. Op die manier wordt de gedachte omgezet naar concrete actie.
Free Web Hosting