Startpaginascript

Voor webmasters biedt een eigen startpagina een goede kans om de online vindbaarheid te verhogen. U mag op een startpagina namelijk links plaatsen naar andere websites. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. Er zitten geen kosten verbonden aan het beheren van een startpagina. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Een interessante mogelijkheid is de mogelijkheid om met uw dochterpagina geld te verdienen. Terwijl u de startpagina kosteloos mag beheren. Men is bereid u te betalen voor links. Dan moet u natuurlijk wel af en toe uw startpagina updaten.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U heeft dan echt alles zelf in de hand. Via de volgende link kunt u extra informatie vinden: Wat is een startpaginascript?. Hiermee kunt u een eigen startpagina website opzetten. Het script is juist geschreven voor mensen die geen HTML kennis of programmeerkennis hebben.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creëren. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Eigen startpagina kijken. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Bijvoorbeeld u verkoopt 10 links voor 10 euro.

Free Web Hosting