CMS pakket

Vroeger moest men bij iedere wijziging aan de website een bestand op de server aanpassen. Dat is tegenwoordig niet meer nodig. Vandaag de dag zijn er genoeg CMS pakketten beschikbaar. Aanpassingen aan de site kunnen worden gedaan in een afgeschermd deel van uw site. Door de juiste gebruikersnaam en het goede wachtwoord in te voeren, krijgt u toegang tot dit beheergedeelte. Veel zaken kunt u in het CMS pakket als platte tekst invoeren. Zorgen dat het in de juiste opmaak wordt weergegeven, dat regelt het CMS pakket voor u.

U hoeft niet veel verstand te hebben van de techniek om CMS software te kunnen gebruiken. De technische kant van het verhaal daar hoeft u zich niet mee bezig te houden. Het maken van een goed verhaal dat kan al aardig wat tijd kosten. Het is dan zonde wanneer u zich ook nog met allerlei technische dingen moet bezighouden. Wanneer programmeren niet uw vakgebied is, hoeft u het ook niet te doen.

Over CMS pakketten is een hoop te vinden online. Een aanrader is de pagina CMS systeem leren. Aanpassingen aan de bestanden is met een CMS pakket niet nodig. Ook afbeeldingen hoeft u niet meer via een FTP programma te uploaden.

Houd er rekening mee dat er vaak ook een database moet worden aangemaakt op uw webhosting. Zorg dat u de inloggegevens hiervan bij de hand heeft. Op een gegeven moment zal het installatiescript de database gegevens nodig hebben.
Free Web Hosting