Beheer Uw Eigen Advertentie Website

Een advertentie website hoeft u zelf niet meer in PHP te maken met het advertentie script. Er kan door bezoekers een gebruikersaccount worden aangemaakt. Met een eigen account kunnen er vervolgens nieuwe advertenties worden toegevoegd. Er kunnen extra inkomsten met het script worden gegenereerd. Lijkt dit u wel iets, neem dit artikel dan uitstekend door.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. U kunt zo gemakkelijk een eigen marktplaats beginnen. Via uw website kunnen spullen te koop worden aangeboden middels advertenties. De website advertentie website maken staat boordevol informatie over een dergelijk script. Het script is met een aantal simpele handelingen gebruiksklaar te maken.

Het systeem waar u met behulp van de link meer over kunt lezen, daar vertellen we graag ook hier meer over. Het beheeromgeving is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd op geldigheid. De kans dat een hack aanval succesvol is, is zo een stuk minder. De bezoeker kan de laatst bezochte advertenties in een overzicht zien. Een eerder bekeken object kan iemand zo weer bekijken. Middels de beheeromgeving kunt u het maximum aantal foto’s per advertentie gemakkelijk instellen. U kunt makkelijk iets veranderen aan het uiterlijk van uw website. Via een registratieformulier kan men zich gemakkelijk registreren. Een nieuwe advertentie plaatsen is met een gebruikersaccount mogelijk.

Ziet de bezoeker een object dat hij graag zou hebben, dan kan hij een reactieformulier invullen dat bij de advertentie wordt getoond. Wat hij invult wordt na het versturen per e-mail verzonden naar de adverteerder. Er kan vervolgens via e-mail een afspraak gemaakt worden over de verkoop van de spullen. U kunt relevante meta gegevens per afzonderlijke pagina instellen. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. Een link tussen de zoekwoorden en uw website wordt door Google zo op de juiste manier gelegd.
Free Web Hosting