Maak uw eigen marktplaats

Een eigen marktplaats beginnen kan zorgen voor extra inkomsten. Het artikel Start uw eigen marktplaats bevat meer informatie over een ondersteunend script waarmee u het opzet. Verstand van de techniek is daarbij geenszins noodzakelijk. U hoeft geen webontwikkelaar meer in te huren ervoor, want de benodigde functionaliteiten zitten in het script. Het is niet lastig om het beheerpaneel van het script te gebruiken. Daarmee past u de advertentie website enorm gemakkelijk aan. U kunt inloggen via een speciaal daarvoor bedoeld inlog formulier. U kunt eenvoudig alles wijzigen met uw beheerdersaccount. Over een marktplaats PHP script waarvan de configuratie goed aan te passen, leest u meer op de pagina Een eigen marktplaats starten. Wanneer u het marktplaats script heeft aangeschaft ontvangt u direct een link waarmee het geheel te downloaden is.

De bovenstaande link verwijst naar een artikel met meer informatie over uw eigen advertentie website maken met een script. Het script aan te praat krijgen is kinderspel. Voor het maken van een advertentie website is het ook belangrijk dat u webhosting aanschaft en een domeinnaam registreert. Het marktplaats script dient op uw webhosting te worden geïnstalleerd. U wordt bij de installatie ondersteund door een apart meegeleverd installatieprogramma. Het plaatsen van advertenties is direct na de installatie mogelijk op uw nieuwe advertentie website.

Bij iedere advertentie worden er een aantal formulieren weergegeven. Er kan via een reactieformulier worden gereageerd op een advertentie. Als de bezoeker de reactie verstuurd, zal de adverteerder via e-mail de reactie ontvangen. Men kan tevens een advertentie bij de websitebeheerder melden. Het is zo eenvoudig mogelijk om bijvoorbeeld een klacht in te dienen.

U kunt behoefte aan banners op uw website hebben. Het script biedt voorzieningen hiervoor. Op een aantal locaties op uw website kan een banner worden toegevoegd. Deze banners kunnen naar uw eigen producten verwijzen. Een affiliate banner plaatsen is ook een mogelijkheid.

Weet u het wachtwoord van uw account niet meer? U hoeft zich geen zorgen te maken. Het wachtwoord kunt u resetten via het inlogformulier van de beheeromgeving. Adverteerders kunnen dit eveneens doen. Bij een wachtwoordherstel ontvangt men de instructies op het in het systeem bekende e-mailadres.
Free Web Hosting