Site beheer systeem

Op zakelijk vlak biedt een eigen website tal van mogelijkheden. In eerste instantie is het met een eigen website mogelijk om advertentieruimte te verhuren aan derden. U kunt daarbij inkomsten genereren met de verkoop van eigen diensten en producten. Digitale producten kunt u zelfs automatisch naar de klant laten sturen na de betaling.

Door een CMS programma zal het maken van de website een stuk gemakkelijker gaan. Meer over zulke tools is met behulp van de pagina afkorting CMS te vinden. Een eigen website maken kan met een CMS pakket op een toegankelijke manier. U kunt met het CMS pakket een meegeleverde opmaak selecteren voor uw website. U hoeft zo geen ontwerp te laten maken door een webdesigner.

Een website die niet prima gevonden wordt, is niet uiterst waardevol. Dikwijls heeft men daarom mogelijkheden ingebouwd om de juiste zoektermen voor de zoekmachines in te vullen. Een extra formulier is eenvoudig aan uw website toe te voegen met behulp van het CMS systeem. Per pagina kunnen zo de zoekwoorden worden ingesteld.

Foto's uploaden gaat behoorlijk gemakkelijk via het beheerpaneel. Bijvoorbeeld een product logo of het logo van een klant. Is een afbeelding te groot dan kan het CMS systeem de afbeelding zodanig verkleinen dat deze wel de juiste afmetingen krijgt. Zo ziet uw website er altijd prima uit. De beheeromgeving is te bereiken door met uw beheeraccount in te loggen. Het installatie script maakt dit account voor u aan. Een CMS systeem geeft u de optie om zonder technische kennis toch uw eigen website te maken.
Free Web Hosting