Een nieuwe portaalsite maken

Zou u graag meer willen weten over het maken van een eigen startpagina site? Wij helpen u in de juiste richting. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. Men heeft de links gecategoriseerd op thema. U zult diverse dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. Men plaatst dan ook vooral links over dat specifieke onderwerp op een dochterpagina.

Gegarandeerd is het mogelijk om zelf een script hiervoor in elkaar te zetten. Dit kan echter best enige tijd kosten. Een andere optie is het gebruik maken van een reeds bestaand script voor het maken van een eigen startpagina website. Over kant en klare scripts is op Het bouwen van je moderne portaalsite meer informatie te vinden. Het zelf ontwikkelen van een dergelijk script is niet meer nodig als u een bestaand script koopt. Wat u naast het script nodig hebt, is hosting en een eigen domein.

U heeft de beschikking over uw eigen startpagina website vanaf het moment dat het script klaar is met de installatie. Men kan zich aan de voorkant van de site registreren voor het maken van een eigen startpagina. Men kan de eigen startpagina’s met een eigen account als paginabeheerder om de zoveel tijd bijwerken. Een aantal widgets kunnen aan de dochterpagina’s worden toegevoegd. Men kan de titel van de nieuwe startpagina en het gewenste subdomein invoeren tijdens het aanmelden van een nieuwe startpagina. Bovendien kan de beheerder de metagegevens voor de zoekmachines opgeven.

Besluit u om een startpaginascript aan te schaffen? Het is meestal mogelijk om per afzonderlijke rubriek op een startpagina de zoekwoorden en de beschrijving voor zoekmachines in te voeren. Voor iedereen die iets doet met zoekmachine optimalisatie, is een startpagina script enorm interessant. Het toevoegen van een belangrijk stuk tekst in een linkcategorie is zeer gemakkelijk te doen. Met behulp van het script kunt u tevens de kosten vrij makkelijk terugverdienen. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links eenvoudig te doen. Ook is het plaatsen van banners op uw site vrij eenvoudig. Via het beheerpaneel kunt u dat gemakkelijk regelen. Het is daarbij een mogelijkheid om verschillende banners af te laten wisselen.
Free Web Hosting