Realiseer je moderne portaalsite

Aan de hand van de tips in dit artikel is het simpel om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Voor niet veel geld kunt u reeds een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan bovendien uitstekend worden ingezet. Het is dikwijls mogelijk om een link te toevoegen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Middels het artikel Eigen startpagina kunt u informatie vinden over een startpagina script dat makkelijk is in het gebruik. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het plaatsen van een database. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u simpel uw startpagina website beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Hierbij mag men verder een subdomein kiezen. Verder is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Men kan middels de beheerpaneel eenvoudig een dochterpagina updaten. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende wijzen betalen. Het toevoegen van banners is een andere optie. Een nieuwe banner aanmaken is uiterst eenvoudig te doen.
Free Web Hosting