Eenvoudig uw favoriete sites online bijhouden

Wilt u een startpagina website bouwen, dan is dat met de juiste software mogelijk. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Heeft u behoefte aan meer informatie over het script waarmee een eigen startpagina website in elkaar te zetten is? Op eigen startpagina samenstellen vindt u voldoende informatie over het PHP script. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. Instructies voor bij het gebruik van dit nuttige script kunt u tevens op de website vinden. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Een passief inkomen kan met een eigen website eenvoudig opgebouwd worden. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.
Free Web Hosting