Professioneel een eigen portaal website runnen

Is het opzetten van een linkwebsite iets dat u graag wilt? Met de juiste tools is er niet veel kennis van de techniek voor nodig. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. Als u wilt kunt u er vandaag nog mee aan de slag.

Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Snel een uitgebreide startpagina website oprichten. U kunt vanuit de aanbieder van het script gemakkelijk ondersteuning krijgen. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Nadat u het script heeft gekocht kunt u het ook door de aanbieder van het script laten installeren. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

De gegevens voor de zoekmachines kunnen per afzonderlijke dochterpagina worden ingevoerd. Het is gebruikelijk om per thema een aparte dochterpagina aan te maken. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit komt de ranking van de websites ten goede.

Een eigen startpagina laten maken door bezoekers is ook mogelijk. Dit zet u vrij eenvoudig aan via het beheerpaneel. Het is niet nodig om verschillende folders aan te maken op uw webhosting pakket voor de dochterpagina’s. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. Het centrale stukje code controleert welke dochterpagina de bezoeker precies opvraagt. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Met de muis kunt u rubrieken naar hun gewenste positie slepen.

Wilt u backlinks verkopen? Via het script wordt dat voor u een peulenschil. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Een online inkomen opbouwen is via het script redelijk eenvoudig te doen. Voor het toevoegen van een aangemelde link hoeft u geen handmatige acties uit te voeren.
Free Web Hosting