Nieuwe startpagina bouwen

Voor bedrijven is online gevonden worden altijd goed. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. De startpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, kan immers zomaar verwijderd worden door de beheerder. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

Het artikel Een nieuwe startpagina samenstellen voorziet u van tips omtrent eigen startpagina maken. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. Uw startpagina moet concurreren met de andere pagina’s. Het gros van de bezoekers is binnen een aantal seconden weer weg wanneer de pagina niet boeiend genoeg oogt. U kunt de startpagina uitbreiden met extra teksten en plaatjes om hem interessant te maken.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. U bent dan de baas over de hele website. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. In dat geval kunt u niet voldoen aan een voorwaarde over het aantal links op uw pagina. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.
Free Web Hosting