Bouw een verzameling van uw favoriete sites

Met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script, is het makkelijk om een eigen startpagina site te beginnen. Er geldt hierbij geen beperking op de hoeveelheid startpagina’s die kan worden toegevoegd aan de site. Bezoekers kunnen eenvoudig een account aanmaken via het aanmeldformulier dat aanwezig is op uw site.

Ook kunt u bijvoorbeeld een weerkaart of een blok met het laatste nieuws plaatsen op uw startpagina. Zelf een startpagina website oprichten kan met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script, waarover meer te lezen is op Bouw een lijst van je bookmarks. U kunt met het script gemakkelijk geld verdienen met de verkoop van links.

Er wordt tijdens het installeren een homepage geïnstalleerd waarop u content kunt plaatsen. Naast links kunt u diverse widgets aan een dochterpagina toevoegen. U kunt een widget gebruiken om bijvoorbeeld het laatste nieuws of een weerkaart te tonen. Beheerders hebben de volledige controle over de uitstraling van elke dochterpagina.

Het script kan makkelijk op uw hosting worden geïnstalleerd. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. U kunt het script verder uitbreiden met PHP wanneer u dat zou willen.
Free Web Hosting