Uw website maken met een CMS systeem

Ook wanneer u niets over websites maken weet, is het mogelijk om een eigen website te beginnen. Dit is vrij eenvoudig te doen met de juiste hulpmiddelen. Wilt u een website maken voor uw vriendengroep of gaat het echt om een zakelijke website? U kunt in beide gevallen een website in elkaar zetten. Een CMS pakket installeert u op uw webhosting pakket. Het CMS pakket zal gebruikmaken van een database zodat uw website content bewaard blijft.

Voor de installatie kunnen er verschillende wegen bewandeld worden. Soms dient u de gegevens van de databaseverbinding in te vullen in een bestand. Het komt ook voor dat u handmatig SQL statements dient te maken om de databasetabellen aan te maken. Tijdens het 1e bezoek aan de website kan er ook een installatiescript worden aangeroepen die dit voor u doet. Een installatie script kan een hoop van de handelingen geautomatiseerd voor u doen.

Het artikel bevat een link naar een betaalbaar CMS programma. De betaling voor de aanschaf van het content management systeem kan direct online geregeld worden. Het CMS systeem is voorzien van een handig beheerpaneel. De instellingen van uw website zijn via het beheerpaneel aan te passen.

U kunt de voor zoekmachines relevante gegevens per individuele pagina invullen. De door u ingevoerde gegevens worden vervolgens door het content management systeem in een voor de zoekmachines begrijpbaar formaat doorgegeven. U kunt projecten waar u trots op bent heel eenvoudig tonen op uw website in een klantenoverzicht. U kunt per individuele klant een beschrijving plaatsen van wat u heeft betekend voor deze klant.

U heeft veel zeggenschap over de formulieren op uw website. U heeft de volledige controle over de velden waaruit de formulieren bestaan. Daarbij kunt u velden zo instellen dat deze verplicht ingevuld moeten worden. Wanneer een formulier is ingevuld ontvangt u de ingevulde gegevens per e-mail.
Free Web Hosting