Wilt u een advertentiewebsite runnen?

Er is een PHP script beschikbaar waarmee een advertentie website gemakkelijk te bouwen is. Een centrale rol is weggelegd voor de beheeromgeving van het script. Beheerderstaken kunnen heel eenvoudig uitgevoerd worden vanuit de beheerschermen. De inloggegevens voor uw beheeraccount kunt u gemakkelijk tijdens het installatieproces zelf kiezen.

Wilt u meer over dit script weten, dan kunt u het artikel marktplaats CMS doornemen. Een verwijzing naar het script zelf vindt u uiteraard ook op die pagina. U kunt het script via de link ook heel makkelijk downloaden. De files zijn heel makkelijk op de server neer te zetten. Heeft u de files neergezet op de server, dan kan het installatieproces gestart worden. Het installatieproces geeft u de mogelijkheid om de belangrijkste gegevens rondom uw website in te voeren.

Over de geleverde ondersteuning zal er ook meer duidelijkheid zijn bij een kant en klaar script. Kennis van HTML en CSS is geenszins nodig. De juiste codes worden voor u aangemaakt nadat u het kleurschema heeft gekozen. Vanaf een centraal gelegen beheerpaneel kunt u de kleuren van uw website eenvoudig wijzigen.

Het is mogelijk om hosting bij het script af te sluiten wanneer u dat wenst. Een direct inzetbaar SSL certificaat is bij het script inbegrepen. Er kan per advertentie een website link en een telefoonnummer vermeld worden. U kunt ervoor kiezen om tarieven te rekenen voor deze verschillende opties. U kunt verschillende betaalgateways gebruiken.
Free Web Hosting