Een mooie startpagina op touw zetten

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

Veel website zullen de dochterpagina’s naar een thema hebben genoemd. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Heeft u een startpagina over Azië, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Het is een goed idee om ook afbeeldingen aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. In startpagina script vindt u meer van dergelijke tips.

Het is namelijk zo dat de meerderheid alleen maar links plaatst. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. U bouwt er een stukje garantie mee in. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.
Free Web Hosting