Een eigen startpagina maken

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld Je eigen startpagina bouwen. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Vraagt de beheerder een link terug? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.
Free Web Hosting