Houd uw favoriete sites online simpel bij

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. De website kan daarbij per thema ingericht worden. Per dochterpagina kunt u rubrieken toevoegen, waarbinnen u uw bookmarks kunt opnemen. De rubrieken op een dochterpagina kunnen een deelthema omhelzen.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? Dan kunt u de pagina Hoe maak je een startpagina doornemen. Daarbinnen vindt u ook een link naar de pagina van de aanbieder van het betreffende script. U kunt op de website van de aanbieder het script ogenblikkelijk kopen als u dat zou willen.

Naast bookmarks zijn er ook informatieve teksten en diverse speciale rubrieken aan te maken. Een speciale rubriek is bijvoorbeeld een RSS feed of een poll. Met een RSS feed wordt het meest recente nieuws weergegeven. U kunt zo een onbeperkt aantal dochterpagina’s aanmaken op uw startpagina website.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. Er zijn verschillende betaalproviders die u kunt ondersteunen met uw website. Het script zal een aangemelde link meteen plaatsen op de website. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.
Free Web Hosting