Je eigen startpagina bouwen

Er is geen technische kennis vereist om een startpagina aan te maken. Op diverse websites klikt u de startpagina zo in elkaar. Op een startpagina website zijn links ingedeeld naar onderwerp. Niet zelden zal een startpagina rondom een bepaald thema zijn aangemaakt. En zullen links naar andere onderwerpen er niet tussen passen. U kunt het hoofdonderwerp weer op te splitsen in deelonderwerpen. Om deze indeling te maken kan men verschillende rubrieken aanmaken op de startpagina. Op de startpagina is zo een rubriek te herkennen als een linkblok. U kunt alle rubrieken een eigen titel geven. Op de startpagina wordt de titel boven de rubriek weergegeven.

U hoeft meestal niets te betalen voor het aanmaken van een dochterpagina. Er kan een voorwaarde aan het minimum aantal links gesteld worden. Men geeft uw dochterpagina anders niet weer in het overzicht. Soms wordt een startpagina verwijderd wanneer deze niet de minimale hoeveelheid links heeft. Dit kunt u weer vermijden door zelf een startpagina website op te zetten. Wanneer het uw eigen website is, kan een ander u geen criteria opleggen. Uw eigen startpagina website wordt mogelijk met een startpaginascript.

Wilt u er meer over weten? Dan willen we u graag een tip geven. Het artikel Eigen startpagina bevat goede informatie. Er is nog meer op die site geschreven over startpagina’s. Zo leert u hoe het aanmaken van een dochterpagina in zijn werk gaat. En u leert waar u een script kunt vinden wanneer u zelf een website wilt maken waar een dochterpagina kan worden beheerd.
Free Web Hosting