Start uw eigen marktplaats

Een eigen marktplaats samenstellen kan op een snelle met een marktplaats PHP script. Hier leest u meer over de mogelijkheden die een marktplaats CMS script u u te geven heeft. Zelf programmeren is zo niet meer nodig. Waarschijnlijk wel de belangrijkste drijfveer voor het maken van een eigen marktplaats is het verdienen van geld. Online geld verdienen is met het marktplaats script op diverse manieren mogelijk.

Voor het genereren van inkomsten is het advertentie script genoemd op eigen marktplaats een zeer uitstekend marktplaats script. Aan de extra opties bij het aanmaken van een nieuwe advertentie, is afzonderlijk een prijs te koppelen. Bovendien is het mogelijk om aan het toevoegen van een advertentie in bepaalde rubrieken een prijs te koppelen. Het advertentie script ondersteunt verschillende online betaalmethodes. Via een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Een andere optie is het aanmaken van banners op uw advertentie website. Tevens kan een pay per click netwerk worden gebruikt. Een alternatief is het aanmaken van affiliate banners aan uw advertentie website. Het script is voorzien van een banner rotator.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk marktplaats PHP script. De metagegevens zijn in te vullen tijdens het uitvoeren van het installatiescript. Deze zijn later met behulp van de beheeromgeving eenvoudig te wijzigen, als de behoefte daarvoor ontstaat. De zoekwoorden en de beschrijving zijn tevens per afzonderlijke rubriek op uw advertentie website in te vullen. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.
Free Web Hosting