Een nieuwe portaalsite maken

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de juiste startpagina te zien. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een startpagina script is niet duur. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft ook een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

In feite is een startpagina script webapplicatie waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat u het startpagina script plaatst op uw webhosting pakket. Bij ieder bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Zo zal de browser de correcte dochterpagina tonen aan de bezoeker. Het is niet zo moeilijk om een eigen startpagina website te beginnen. Lees de pagina Portaalsite bouwen info door wanneer u meer wilt weten. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de rubrieken die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

Een startpagina script kunt u beschouwen als een webapplicatie voor uw startpagina website. Het idee is dat u het startpagina script plaatst op uw webruimte. Bij elk bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.
Free Web Hosting