Uw eigen affiliate shop beginnen

In het geval dat u wilt starten met affiliate marketing dan is het niet direct nodig om te weten hoe u een site maakt. Er zijn voldoende tools die u kunnen ondersteunen. Wat over het algemeen nodig is, is een prima script, webhosting en een passende domeinnaam. Via de link verderop in dit artikel kunt u het domein en de webhosting samen met het PHP script kopen.

Met behulp van affiliate marketing kunt u online relatief eenvoudig extra inkomsten genereren. Middels de pagina affiliate site beginnen schaft u in 1x keer alle benodigdheden voor affiliate marketing aan. Op de website van de aanbieder vindt u een uitgebreide handleiding rondom het gebruik van het affiliate script. U kunt ervoor kiezen om direct een domein en webhosting bij het script te kopen. Op het moment dat u vandaag nog wilt starten met uw eigen affiliate shop, klik dan op de link.

Er is verder de mogelijkheid om affiliate banners toe te voegen binnen uw webshop. U trekt met banners de aandacht van de bezoeker naar een bepaalde aanbieding toe. U logt binnen het beheerpaneel in met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt dat beheerpaneel gebruiken om wijzigingen aan te brengen binnen uw webshop. U kunt eenvoudig feeds plaatsen van bijvoorbeeld TradeTracker. Toegevoegde feeds zullen periodiek worden opgehaald en verwerkt.
Free Web Hosting