Update rond FBME Bank

Het gaat slecht met FBME Bank die is gevestigd in Tanzania en Cyprus. De bank staat sinds juli 2014 onder bewind. De bank heeft veel activiteiten gestaakt en sommige bedrijfsonderdelen zijn gesloten. Het is mogelijk voor klanten om dagelijks geld op te nemen, echter zit hier wel een limiet aan.

Uit een rapport van FinCEN in 2014 bleek dat de bank dubieuze klanten aantrekt en de geldstromen onnavolgbaar zijn. Dubieuze klanten zoals terroristische en criminele groeperingen. Als gevolg van het rapport van FinCEN is FBME Bank onder bewind geplaatst.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Er is een grote kans dat FBME Bank hierdoor helemaal de deuren kan sluiten. Daarnaast is de klantenservice niet op de hoogte van de regelgeving.

Het artikel FBME workers, administrator making progress in negotiations is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. U kunt ook lezen wat u zou kunnen doen om zo spoedig mogelijk uw geld terug te krijgen.
Free Web Hosting