Eigen startpagina online zetten

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. Er is een scala aan argumenten te bedenken waarom het ene beter is dan het andere. Een mogelijkheidheid is natuurlijk ook om het allebei te doen. U heeft dan een eigen startpagina website en een aantal gratis dochterpagina’s op andere sites. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Op een aantal websites maakt u eenvoudig een gratis dochterpagina aan. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Uw nieuwe startpagina online zetten. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. De kwaliteit van de vermelde websites zal daarbij ook een rol spelen.
Free Web Hosting