Bouw uw moderne portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor nauwelijks geld al aanschaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is heel interessant voor linkbuilding. Er zijn diverse dochterpagina’s die dikwijls een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt in het artikel Startpagina script meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het zal niet lastig zijn om het startpaginascript te installeren.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Bij het plaatsen van een nieuwe startpagina mag men bovendien het subdomein zelf kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het script maakt het erg eenvoudig om een dochterpagina aan te passen. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van links is met het script gemakkelijk te doen. Er kan op diverse wijzen worden betaald voor een link. Het plaatsen van banners is een andere optie. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is enorm eenvoudig.
Free Web Hosting