Maak eigen startpagina

Heeft u een eigen website, dan is het aan te raden om ook een startpagina aan te maken. Via een eigen startpagina kunt u linken naar uw website. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. Beheren van een dochterpagina is doorgaans gratis. Registreren kan op diverse startpagina websites.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. Er zijn voldoende bedrijven die willen betalen voor een link op uw dochterpagina. Dan moet u natuurlijk wel af en toe uw startpagina updaten.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U bent dan niet meer afhankelijk van anderen. Meer daarover is te lezen door hier te klikken: Eigen startpagina bouwen U kunt daarmee uw eigen startpagina website neerzetten. Er is geen technische kennis nodig. Het script is zo geschreven dat iedereen ermee overweg kan.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Via het artikel “Startpaginascript” kunt u daar meer over te weten komen. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.
Free Web Hosting