Realiseer uw moderne portaalsite

Startpagina’s zijn nog altijd uitstekend in te zetten voor linkbuilding. Voor linkbuilding wordt er dan tevens veel gebruik gebouwd van startpagina websites. Men heeft zelfs een startpagina script ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een dergelijke website met dochterpagina’s te maken. Wilt u daarover meer lezen, dan is de pagina Eigen startpagina maken een goed startpunt. Hoe u aan een startpagina script kunt komen leest u daar.

Voor het verdienen van geld is een uitermate goed script. Het script maakt het voor u gemakkelijk om links te verkopen aan anderen. De prijs van een link is in de beheergedeelte uiterst eenvoudig in te stellen. Het instellen van de betaalkoppeling is niet heel ingewikkeld.

Een banner rotator zorgt ervoor dat banners geroteerd kunnen worden. Daarbij eventuele custom code voor banners kunt u gemakkelijk invoeren. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Erg handig zijn startpagina websites daarnaast in het geval dat u zich bezighoudt met linkbuilding. Meestal heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. Dit subdomein kunt u bij het toevoegen van een startpagina zelf kiezen. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Het is mogelijk om in een categorie nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

We brachten u er eerder vast van op de hoogte. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Een weerkaart aanmaken is een andere optie. Zoiets kunt u met het script simpel aanmaken op 1 of meer dochterpagina’s. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Een kleur is behoorlijk simpel aangepast.
Free Web Hosting