Uw eigen startpagina op touw zetten

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Om links toe te kunnen voegen aan uw startpagina, zult u eerst één of meer rubrieken moeten toevoegen op uw dochterpagina. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. Links over een bepaald onderwerp kunnen zo bij elkaar worden geplaatst.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel Aanmelden startpagina. Via de informatie legt u een gedegen basis om straks uw eigen startpagina in elkaar te kunnen zetten. Het is niet zo heel ingewikkeld om uw eigen startpagina aan te maken.

Het maken van een eigen startpagina kan kosteloos. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.
Free Web Hosting