Goede startpagina

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u maakt gebruik van Google Ads. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Via het artikel Startpagina script kunt u meer er over lezen. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Wordt er een retourlink gevraagd? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.
Free Web Hosting