Begin je eigen affiliate internetshop

Om online inkomsten te genereren kunt u een affiliate site opzetten. Verderop vindt u een link naar een website waar een PHP script voor affiliate marketing kan worden gedownload. Omdat het script is voorzien van een beheerpaneel is het doorvoeren van wijzigingen heel gemakkelijk. U kunt op de site van de aanbieder een handleiding vinden.

Heeft u zelf geen verstand van programmeren, dan wordt starten met affiliate marketing zo ook voor u mogelijk. Wilt u uw affiliate site uitbreiden met een blog? Dan is dat geen enkel probleem. Het is niet noodzakelijk om het beheer van de site op een vaste plek te doen. Wilt u vanuit thuis uw site beheren, dan is dat goed te doen. Met affiliate marketing is het mogelijk om wederkerende inkomsten op te bouwen. Dat betekent dat u ook aan de website verdient wanneer u niet met de website bezig bent.

Op affiliate marketing beginnen kunt u een script kopen dat alle functies bevat van een moderne affiliate webwinkel. Het betreft een PHP script dat u alleen nog maar op uw hostingpakket hoeft te installeren. Verder kunt u een hostingpakket samen met het script aanschaffen, als u nog geen hosting heeft.

Ook een stuk tekst of afbeelding binnen een informatieve pagina die eenvoudig kan worden toegevoegd aan de affiliate webshop.
Free Web Hosting