Een eigen startpagina samenstellen

Een dochterpagina op een Nederlandse startpagina website aanmaken is prima te doen. Er zijn veel sites waar u gratis uw eigen startpagina kunt registreren. Heeft u een gebruikersaccount aangemaakt op een startpagina website, dan kunt u inloggen en een nieuwe pagina registreren.

Het aanmaken van een gebruikersaccount gebeurt via een aanmeldformulier op de betreffende website. Na het aanmaken van het account kunt u simpel een nieuwe startpagina op de website toevoegen. Voor uw nieuwe startpagina mag u zelf de URL van het subdomein kiezen. Er moet in veel gevallen ook een titel voor uw eigen nieuwe startpagina worden ingevuld. Een eigen startpagina aanmaken vereist geen diepgaande technische kennis.

De startpagina is opgebouwd uit verschillende rubrieken, welke u zelf dient toe te voegen. Vervolgens plaatst u hierin de links. Een startpagina kan ook tekst en afbeeldingen bevatten. Commerciële links zijn ook toegestaan in een aantal gevallen. Op deze manier kunt u met uw startpagina extra inkomsten genereren. Neem het artikel Eigen startpagina door wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van een eigen startpagina.

Met sommige scripts kunt u links verkopen op uw startpagina website. Zodra er is betaald kan het script dit vaak zien. Meestal wordt dan ook de link gelijk aan de website toegevoegd. Er is webhosting nodig om zelf een dergelijke website op te zetten. Verder heeft u een startpaginascript nodig om op deze hosting te installeren. U kunt zo de controle over uw startpagina’s bewaren. Een ander kan dan niet beslissen over het aantal links op uw startpagina. U kunt dan zelf alles over de inrichting van de website zelf beslissen.
Free Web Hosting