Simpel uw favoriete sites online beheren

Met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script, is het makkelijk om een eigen startpagina site te beginnen. Er is daarbij geen sprake van een limiet op het aantal dochterpagina’s dat aangemaakt kan worden. Bezoekers kunnen eenvoudig een account aanmaken via het aanmeldformulier dat aanwezig is op uw site.

Meer informatie over het script waarmee een dergelijke site te bouwen is, kunt u vinden op Maak een verzameling van uw favoriete sites. Bookmarks worden geplaatst binnen de op de pagina aanwezige rubrieken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om speciale rubrieken toe te voegen, bijvoorbeeld een rubriek met daarin een overzicht van het laatste nieuws. Het script is redelijk recent ontwikkeld. Er zijn wel meer van zulke scripts, maar deze zijn in veel gevallen al verouderd. Dochterpagina’s op uw website worden mobielvriendelijk weergegeven.

Geld verdienen is niet al te moeilijk met dit script. De verkoop van backlinks is een voorbeeld van een wijze waarop dat met dit script kan. Via 1 van de schermen in de beheeromgeving kunt u eenvoudig het bedrag instellen dat u vraagt voor linkplaatsing. Er worden diverse betaalproviders ondersteund. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. Na de betaling zal een link direct in de gekozen categorie worden geplaatst. U hoeft dus niets zelf te plaatsen.

Het script kan makkelijk op uw hosting worden geïnstalleerd. Het gros van de hostingpakketten zal de programmeertaal PHP ondersteunen. Wilt u extra functionaliteit aan het script toevoegen? Dat kan eenvoudig via de scripttaal PHP.
Free Web Hosting