Het bouwen van uw eigen portaalsite

In sommige gevallen heeft u voor uw website een speciaal script voor het beheer nodig. Dit is bij een startpagina website het geval. Zonder extra programmeerwerk zal het bouwen van een startpagina website met een regulier CMS systeem lastig zijn. Voor het bouwen van een startpagina website is er een apart script verkrijgbaar. Lees snel verder als zo een script wel interessant voor u is.

U kunt op meer hierover lezen. Men heeft voor de ontwikkeling van het script van PHP gebruikgemaakt. U zult ook een database moeten kunnen aanmaken want daarin wordt de website content opgeslagen. Door een aanmeldformulier in te vullen kunnen bezoekers een account aanmaken op uw startpagina website. Men plaatst naast links ook heel gemakkelijk widgets.

Door u geplaatste banners worden automatisch op alle dochterpagina’s weergegeven. Een Google Adsense banner of affiliate banners plaatsen is geen probleem. Banners kunnen elkaar afwisselen als u dat wilt. Men noemt dat banner rotatie. Er zijn verschillende plekken op uw website waar u een banner kunt toevoegen.

Gaat u toch zelf een script bouwen, dan zal niemand u tegenhouden. Verstand van PHP scripts bouwen is dan wel nodig. Het script dient zo te zijn opgezet dat hacken onmogelijk is. Hier hoeft u zich niet om te bekommeren wanneer u een reeds bestaand script aanschaft.

Het link toevoegen formulier is vanuit elke dochterpagina eenvoudig te bereiken. Men kan daarbij de locatie van een eventuele retourlink doorgeven. Ook kan men voor de link betalen. Met behulp van de betaalkoppeling kan de betaling online geregeld worden. De link is direct zichtbaar op de website na een succesvolle betaling.
Free Web Hosting