Een eigen startpagina bouwen

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u maakt gebruik van Google Ads. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld . Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Is daarvoor een link terug nodig? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting