Bouw eigen startpagina

Het is een goed idee om een startpagina te maken wanneer u al een website heeft. Een dochterpagina biedt de mogelijkheid om links naar uw site te plaatsen. Zoekmachines plaatsen u hoger in de zoekresultaten wanneer u meer links heeft. U kunt zich gratis registreren voor uw nieuwe startpagina. Registreren kan op diverse startpagina websites.

Een goede startpagina kan zelfs voor een extra zakcentje zorgen. Dat is toch mooi? Iets dat geen geld kost en in principe geld kan opleveren. Er zijn voldoende bedrijven die willen betalen voor een link op uw dochterpagina. Regelmatig zult u dan wel uw startpagina moeten bijwerken en up-to-date moeten houden.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U bent dan niet meer afhankelijk van anderen. Via Uw eigen startpagina bouwen kunt u meer informatie krijgen over het Startpagina Script. Ook wanneer u geen techneut bent maakt u met dit script uw eigen startpagina website. Mensen die geen verstand van opmaak hebben, die hebben erg veel aan dit script.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creëren. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Een eigen startpagina bouwen. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Met behulp van banners kunt u adverteren. Maar ook kunt u een advertentieblokje van Google Adsense op uw dochterpagina tonen. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.

Free Web Hosting