Je favoriete websites op een rijtje

Voor geld verdienen met online marketing zijn er verschillende mogelijkheden. U heeft een aantal mogelijkheden wanneer u een eigen startpagina site heeft. Op een startpagina site kunt u de verschillende dochterpagina’s inrichten per onderwerp. Op elke dochterpagina kunt u zodoende gerelateerde backlinks plaatsen naar andere websites.

Een dergelijke website kan uiteraard volledig in HTML opgebouwd worden. Uiteraard is het nog een veel beter idee om een PHP script te draaien voor uw eigen startpagina website. Een script dat is voorzien van een beheeromgeving om de startpagina site eenvoudig te kunnen aanpassen. Het artikel eigen startpagina maken voorziet u van een overzicht van voordelen van zo een script.

De installatie van het script zal worden gestart nadat u het script op een webhosting pakket met PHP heeft geplaatst en wanneer u de website bezoekt. Een dergelijk script biedt doorgaans ook de mogelijkheid aan bezoekers om zich aan te melden op uw website. Het aanmaken van nieuwe dochterpagina’s kan heel makkelijk via een eigen account. Bij de modernere scripts kunnen beheerders ook de kleuren van hun dochterpagina volledig aanpassen naar hun eigen wens. Het is geen enkel probleem om naast de reguliere backlinks ook gerelateerde teksten aan uw dochterpagina’s toe te voegen.

Het genereren van online inkomsten is met een eigen startpagina site prima te doen. Heeft u een startpagina website in uw bezit, dan zal het niet moeilijk zijn om links te verkopen. Sommige scripts zijn daarbij voorzien van een betaalkoppeling.

Via de betaalkoppeling kunnen klanten direct voor een backlink betalen. Een groot voordeel is dat het script dan meteen kan controleren of er daadwerkelijk is betaald. Een aangemelde backlink wordt automatisch toegevoegd zodra de betaling is gelukt.

Verder kunt u eenvoudig banners aan uw website toevoegen. Met affiliate marketing kan zo extra geld verdiend worden. Het toevoegen van banners kan via de beheeromgeving van uw site. Inkomsten genereren kan op deze wijze ook via banners. Naast de verkoop van backlinks is dit dus ook een mogelijkheid voor inkomen genereren.
Free Web Hosting