Een responsive advertentie site runnen

U kunt een eigen marktplaats beginnen met een PHP script dat daarvoor is bedoeld. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. U gebruikt het beheerscherm om een advertentie aan te maken. Zodra een advertentie aangemaakt is, kunt u deze achteraf nog bewerken.

Het scheelt een hoop ontwikkeltijd wanneer u een reeds bestaand content management systeem voor advertenties websites aanschaft. Het is in korte tijd mogelijk om uw eigen marktplaats te beginnen met behulp van de tips uit het artikel marktplaats script kopen. Wat buiten kijf staat, is dat een programmeur niet voor hetzelfde tarief een script kan aanbieden.

Meer informatie over het advertentiescript kan worden geraadpleegd via de website van de aanbieder. De verschillende functies worden uitvoerig omschreven. U kunt heel makkelijk gebruikmaken van het script, ook wanneer u niets over het script weet. Wilt u dus op een relatief eenvoudige wijze een extra inkomen opbouwen, dan is dit script daar uitstekend geschikt voor.

Zo kan het advertentie overzicht worden uitgebreid met verschillende banners. Voor de extra opties zoals het tonen van een telefoonnummer of een website bij een advertentie, kunt u ook geld rekenen.
Free Web Hosting