Nieuwe advertentiewebsite maken

U kunt heel simpel een eigen advertentie website oprichten en beheren met een advertentie script. De software is vrij eenvoudig aan de praat te krijgen. De installatieprocedure wordt tijdens uw eerste bezoek aan de website geactiveerd. De belangrijkste gegevens van uw nieuwe website kunnen tijdens het installeren worden ingevoerd. Zo kunt u de meta gegevens van de website invoeren. Verder zijn de gegevens van de database ook in te vullen. U kunt tevens een administrator account aanmaken waarvoor u de username en het password alvast kunt invoeren.

Meer over de voordelen van een dergelijk script is te vinden in marktplaats script te koop. U kunt op uw website een optie aanbieden om adverteerders zich te laten aanmelden. Het script maakt automatisch een account aan voor de nieuwe adverteerder. Er kunnen met een eigen account advertenties toegevoegd worden aan de website. Met uw marktplaats kunt u allerlei extra opties aanbieden, waarmee u inkomsten kunt genereren.

Een adverteerder kan eenvoudig navigeren naar de laatst bekeken advertenties. Iemand die uw advertentie website bezoekt, kan door naar de juiste rubrieken te navigeren heel makkelijk de door hem gezochte objecten vinden. Zo kunt u betaalbaar een eigen advertentie website opbouwen.

Voor ieder type website bestaat er wel een PHP script. Met een dergelijk script bouwt u bijvoorbeeld in een handomdraai uw eigen advertentie website. Er is een beheeromgeving dat wordt meegeleverd bij het script. Het wijzigen van de kleuren is iets dat eenvoudig te doen is. Meer informatie over het script is te vinden op eigen marktplaats. Met een FTP programma zet u de bestanden makkelijk over naar de webserver. Er wordt een installatieprogramma gestart zodra u de website de 1e keer bezoekt. U kunt tijdens de installatie de belangrijkste gegevens van de site doorgeven. U kunt zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van uw eigen website.
Free Web Hosting