Uw eigen startpagina op touw zetten

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Het is een goed idee om ook plaatjes aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel eigen startpagina maken eens.

Het is namelijk zo dat de meerderheid alleen maar links plaatst. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. Er wordt daarmee meer zekerheid ingebouwd in uw strategie. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.
Free Web Hosting