Beheer van uw linkpagina

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Een mogelijkheidheid is natuurlijk ook om het allebei te doen. U heeft dan een eigen startpagina website en een aantal gratis dochterpagina’s op andere sites. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Een gratis startpagina kunt u op diverse sites samenstellen. Het nadeel van een startpagina op de website van derden, is dat u niet weet hoelang de startpagina blijft voortbestaan. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

Het is raadzaam om het artikel Uw Nederlandse startpagina samenstellen door te nemen. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Zelf een startpagina website beginnen ligt ook binnen de mogelijkheden. Daar is het een goed moment voor, want momenteel zijn veel startpagina’s in het bezit van een enkel bedrijf. In dat geval heeft u alles zelf in de hand. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. In het geval u een minimum aantal links dient te plaatsen op uw startpagina, is deze stijl van dochterpagina’s opbouwen niet mogelijk. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. Daarbij kan een startpagina met 10 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 20 links naar slechte artikelen.
Free Web Hosting