Startpagina website realiseren info

Het is niet heel moeilijk om zelf een startpagina website samen te stellen. Het is raadzaam om hiervoor van een startpaginascript gebruik te maken. Maakt u van een dergelijk script gebruik, dan zult u nauwelijks verstand van de techniek nodig hebben. Het script is zo opgezet dat iemand met weinig technische kennis ermee overweg kan.

Het artikel is een goed startpagina als u meer wilt weten over zo een script. Volgt u de links op die pagina dan zult u uiteindelijk terecht komen op een website waar een betaalbaar startpaginascript te koop is. Met behulp van dat script is het heel gemakkelijk om een eigen startpagina website te bouwen. Het installatiescript dient op uw webhosting pakket te worden uitgevoerd. Wilt u dat uw website via een mooie domeinnaam te bereiken is, dan dient u deze domeinnaam te registreren.

U kunt op een startpagina website meerdere dochterpagina’s aanmaken. Een dochterpagina zal vaak zijn beperkt tot slechts een enkel onderwerp. Handig is de mogelijkheid om zelf het subdomein van een nieuwe startpagina te kiezen. Het is namelijk mogelijk om belangrijke zoekwoorden in het subdomein op te nemen. Het is daarnaast mogelijk om de belangrijkste zoekwoorden in te voeren per losse dochterpagina.

Het registreren op uw website kan men doen via een registratieformulier aan de voorkant van uw website. Na de aanmelding kan men inloggen met het aangemaakte account. Een nieuwe startpagina aanmaken is met het gebruikersaccount eenvoudig te doen. Niet alleen zijn er daarbij backlinks toe te voegen aan een dochterpagina. Ook kunnen er verschillende soorten widget aan een startpagina worden toegevoegd. Een beheerder kan per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden opgeven.

Als administrator heeft u meer rechten voor het aanpassen van uw website. Zo kunt u eenvoudig en snel banners plaatsen die op iedere dochterpagina zichtbaar zullen zijn. U kunt alle kleuren die op de site worden gebruikt aanpassen naar uw eigen smaak. Een verzoek van de browser van een bezoeker wordt door het startpaginascript automatisch gekoppeld aan de juiste dochterpagina. De uit de database opgehaalde en getoonde gegevens worden aan de hand hiervan bepaald.
Free Web Hosting