Je eigen startpagina website bouwen

Zoals de naam reeds zegt bestaat een startpagina website met name uit startpagina’s. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina simpel worden opgevraagd. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de corresponderende dochterpagina te zien. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het startpaginascript is gemakkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Het startpaginascript is verder van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Het script zorgt ervoor dat het beheer enorm simpel is. Het idee is dat u het startpagina script installeert op uw webhostingpakket. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Zou u zo een webapplicatie wel willen gebruiken, dan wijs ik u graag op Nieuwe startpagina maken. Direct na het aanschaffen kunt u het startpagina script downloaden. Het PHP script maakt het u makkelijk om een eigen startpagina website samen te stellen. U kunt onbeperkt startpagina's aanmaken op uw eigen startpagina website. Online kunt u een handleiding van het script vinden.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. Voor mensen met slechte intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Dit is wel vereist aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden.
Free Web Hosting