Eigen startpagina bouwen

Een dochterpagina aanmaken kan op een aantal startpagina websites.. Over het algemeen zal het aanmaken van een startpagina gratis zijn. Vaak komt uw dochterpagina op een apart subdomein te staan. Een eigen startpagina zorgt voor allerlei extra mogelijkheden.

In feite is het gewoon een grote lijst met links. Men zal de links op onderwerp sorteren. Voor ieder onderwerp kan men een categorie aanmaken op de dochterpagina. Links over hetzelfde onderwerp staan zo dicht bij elkaar. Dit is voor de bezoeker fijn. Met een goede titel vertelt u ook de zoekmachine waar uw links over gaan. Belangrijk is dat u uw zoekwoorden gebruikt op de startpagina.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Op de website Wat is een CMS systeem? is daar meer informatie over in te winnen. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. Met behulp van banners kunt u adverteren.
U kunt Google Adsense plaatsen. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Bijvoorbeeld 20 links voor 20 euro.

Dochterpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid van uw andere sites. Een startpaginascript zal zorgen dat het nog beter gaat.

Free Web Hosting