Goede startpagina

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u maakt gebruik van Google Ads. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld Een eigen startpagina maken. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.
Free Web Hosting