Je favoriete websites op een rijtje

Links naar uw website kunnen gemakkelijk worden geplaatst op startpagina’s. Backlinks kunnen zorgen voor een hogere positie binnen de zoekmachine Google. U kunt een startpagina met links oprichten bij een bestaande website. Een andere optie is het zelf in elkaar zetten van een startpagina site.

Een dergelijke website kan worden gemaakt met een script. Over dat script staat op Bouw een lijst van je favoriete websites meer informatie. Bezoekers maken heel gemakkelijk rubrieken aan op hun eigen pagina waarbinnen zij links naar hun favoriete sites kunnen toevoegen. U kunt widgets plaatsen op de startpagina’s, zoals een nieuwsblok. Dit PHP script is niet heel lang geleden ontwikkeld. Soortgelijke PHP scripts bestaan vaak al langer maar zijn nooit echt bijgewerkt. Alle pagina’s op uw website worden op een responsive wijze getoond.

U kunt via het PHP script makkelijk online inkomen generen. Dat gebeurt met de verkoop van backlinks. Via 1 van de schermen in de beheeromgeving kunt u eenvoudig het bedrag instellen dat u vraagt voor linkplaatsing. Het script is voorzien van een betaalkoppeling. Zo kunnen bezoekers via uw eigen website betalen voor de linkplaatsing. Na de betaling zal een link direct in de gekozen categorie worden geplaatst. U hoeft dus niets zelf te plaatsen.

Ook kunt u via banners geld verdienen. Denk aan affiliate banners. Zo kunt u bijvoorbeeld geld met behulp van Tradedoubler verdienen. Zo kunt u bijvoorbeeld geld met behulp van Tradedoubler verdienen.
Free Web Hosting