Nieuwe startpagina

Voor het aanmaken van uw eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u diverse redenen hebben. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Zorg dat u het juiste e-mailadres opgeeft, want deze moet vaak na de aanmelding worden bevestigd.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. U kunt uw dochterpagina zo voorzien van een bepaalde structuur. U kunt de links bijvoorbeeld sorteren op onderwerp.

Op de pagina Uw eigen startpagina maken vindt u meer informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Uw eigen startpagina samenstellen is geen rocket science.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Uw startpagina moet dan op een bepaalde datum een bepaald aantal links hebben, anders wordt deze op inactief gesteld.
Free Web Hosting