Snel een uitgebreide startpagina site beheren

Ook kunt u voor affiliate marketing eenvoudig een startpagina website inzetten. Er zit niet veel verschil tussen het plaatsen van een reguliere link en het plaatsen van een affiliate link. Het voordeel van een PHP script aanschaffen hiervoor, is dat u niet meer zelf hoeft na te denken over de HTML code van uw website. Ook is het toevoegen van affiliate banners gemakkelijk te doen. Voor weinig geld is een groot deel van het werk al voor u gedaan. Tevens kunt u vrij gemakkelijk support krijgen bij de installatie van het PHP script. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. Het artikel Eigen startpagina spreekt over een dergelijk script. U kunt vanuit de aanbieder van het script gemakkelijk ondersteuning krijgen. Op de site van de aanbieder van het script vindt u de handleiding. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. U kunt de hosting ook tegelijkertijd met het script aanschaffen bij de aanbieder.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. Over het algemeen zal men op een startpagina website een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

U kunt het zo instellen dat bezoekers zich kunnen registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Het is niet nodig om verschillende folders aan te maken op uw webhosting pakket voor de dochterpagina’s. Voor alle dochterpagina’s handelt een centraal stukje PHP code de browser-aanvragen af. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Het script is zo opgezet dat ook de voorpagina gemakkelijk is aan te passen via het beheerpaneel. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Met de muis kunt u rubrieken naar hun gewenste positie slepen.
Free Web Hosting