Maak een mobielvriendelijke PHP startpagina website

Het is erg makkelijk om een eigen startpagina website te maken met speciale software. Een startpagina script heet zo een script. Een startpagina script zorgt ervoor dat er amper technische kennis nodig is voor het beginnen van een startpagina website. Zelf een startpagina website bouwen ligt zo binnen uw handbereik. Wilt u een RSS feed toevoegen op een dochterpagina, dan is dat eenvoudig te doen.Een RSS feed op een dochterpagina aanmaken is uiterst gemakkelijk. Het laatste nieuws tonen is zo geen enkel probleem. Een RSS feed toevoegen aan uw website is niet lastig. Op deze manier kunt u nieuws tonen over hetzelfde onderwerp wanneer de dochterpagina waarop u het nieuws plaatst.

Het werken met een startpagina script is waarschijnlijk tevens voor u prima te doen. De informatie die u nodig heeft, is te vinden op de pagina Eigen startpagina samenstellen. De installatie neemt niet veel tijd in beslag. Verstand van de achterliggende techniek is niet noodzakelijk. Een voortreffelijke keuze wanneer u zelf niets weet over programmeren. Het gebruik van PHP is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Bezoekers kunnen met behulp van een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Nadat er een account is aangemaakt, kan men via de beheeromgeving een nieuwe startpagina aanmaken. Ook kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. De bezoeker kan tevens een titel en een omschrijving opgeven.

Per afzonderlijke dochterpagina zijn bovendien de metagegevens voor de zoekmachines in te stellen. Op deze manier koppelt u de dochterpagina’s aan de juiste zoekwoorden. Iedere startpagina kan volgens een unieke stijl worden ingericht. U heeft de mogelijkheid om nog advertenties van Google bovenaan uw startpagina website te tonen. Op dezelfde wijze kunt u daar een banner plaatsen. Op affiliate basis worden betaald is mogelijk. Op het moment dat alternatief kunt u die advertentieruimte bovendien verhuren. Heeft u graag vaste inkomsten, dan is dat laatste wel slim. De periode en het te ontvangen bedrag liggen dan vast.
Free Web Hosting