Bouw je moderne startpagina website

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Een startpagina script is niet duur. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Dit maakt startpagina’s zeer interessant voor off-page SEO. De links worden dikwijls geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Eigen startpagina samenstellen bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het startpagina script is eenvoudig te installeren op uw webruimte.

Het overzetten van de bestanden en een database aanmaken beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren middels uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Men mag bij het aanmaken van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Het aanpassen van een startpagina is behoorlijk eenvoudig met het script. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende manieren betalen. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners. Het toevoegen van een nieuwe banner is zeer simpel.
Free Web Hosting