Bouw een eigen startpagina

Zodra u een eigen startpagina heeft, zijn er een aantal mogelijkheden voor u. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. En een startpagina is een handig marketinginstrument ter promotie van uw eigen website. Uw eigen startpagina kan ook voor een financieel extraatje zorgen. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

Een startpagina kunt u bij veel websites aanmaken door u te registreren. Na registratie komt u in een speciaal gedeelte van de site waar u de startpagina kunt maken. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Dit wordt kinderspel wanneer u een startpaginascript gebruikt. Op de pagina Startpagina script staat meer informatie over startpaginascripts. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Er zitten niet veel kosten aan verbonden.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.

Free Web Hosting